jueves, 30 de abril de 2009

EL LLIBRE DE LA CLASSE. EDUCACIÓ INFANTIL 4 ANYS.

Nosaltres a la classe d'educació infantil de 4 anys, treballem en un "llibre de la classe". Allí ho treballem tot: hàbits, lecto-escriptura, numeració, esdeveniments, festes, conmemoracions, receptes de cuina, visites extraescolars, excursions, teatre, plàstica...
Aquest llibre es treballa tots els dies. Es la tasca fonamenetal de l'aula.
El treballar d'aquesta manera té molts avantatges. Els alumnes són protagonistes del seu aprenentatge, per que les activitats les proposen ells, així com la manera de fer-la. La númeració concretament, estem fent-la com un projecte. Amb l'ajuda de les families, anem fent les activitats que ens proposem i tot queda reflectit en aquest "llibre de la classe".
Com podeu veure, ells/lles ho fan tot: escriuen la data, numeren les pàgines, treballem el nom, l'edat, treballem la creativitat, orientació espacial... tot d'una manera més conseqüent. A més a més, contribuim en la millora del mig ambient no fotocòpiem, ni utilitzem tant de paper.

1 comentario:

GEMA dijo...

és una bona idea fer el llibre de la classe. ja veig que tens un blog molt complet, ja m'explicaràs com ho has fet, perque m'agrada molt com s'està quedant.