domingo, 29 de noviembre de 2009

L'AGENDA

   Cada alumne i alumna té la seua agenda personal. La treballem de manera sistemàtica.
   En ella, anotem aquelles coses que considerem importants i rellevants: dades dels alumnes, aniversaris, eixides extraescolars, festivitats, conmemoracions,  esdeveniments etc...
   D'aquesta manera estem ensenyant els xiquets i xiquetes a organizar-se. Que consulten l'agenda per recordar tant el que ja havien fet, com el que han de fer; el que han viscut, com allò que encara han de viure o celebrar.
  Tenim un altre element a la classe, per treballar la lecto-escriptura d'una manera significativa  i porpera a l'alumne.

domingo, 22 de noviembre de 2009

HÀBITS

"AJUDEM ELS ALTRES".
  • CAL SER AMICS I AJUDAR-NOS .
  • DEMANEN LES COSES PER FAVOR
  • DONEM LES GRÀCIES.

HÀBITS

Continuem treballant els hàbits, "TREBALLEM TRANQUILS":
  • ESTEM EN SILENCI.
  • FEM LA NOSTRA FEINA SENSE MOLESTAR EL DEL COSTAT.
  • MIREM EL QUE FEM.

EXPERIMENT


EXPERIMENT

Iker, ha fet aquest experiment amb la seua família i l'ha dut a classe per compartir-lo amb tots el companys i companyes de cicle.

martes, 17 de noviembre de 2009

sábado, 14 de noviembre de 2009

domingo, 8 de noviembre de 2009

VOCABULARI: I- J

Continuant amb el vocabulari aquesta setmana hem treballat: i , j.
Hem treballant primer la discrimanció auditiva. Hem escrit a la pissarra totes les paraules que deien. Després els/les alumnes les llegien i les escrivien, fent el dibuix corresponent.

LA NOTICIA

   Com que aquesta setmana estem treballant l'hàbit: "AJUDEM ELS ALTRES", hem cregut convinient treballar la noticia d'una xiqueta del Perú que li havia picat una serp mentre dormía a sa casa.

En un primer moment, hem observat la foto i sobre el que li havia passat a aquesta xiqueta. Tots els xiquets-tes conincidiren en que alguna cosa  li havia passat a la cama: li s'havia trencat, havia tingut un accident...etc. Per a saber la realitat, vam vore la necessitat de llegir la noticia. Ho feiem entre tots. Començarem així a realitzar una pluja d' idees, comparant com podria viure aquesta xiqueta, com sería sa casa, amb la vida que tenen ells. A més a més valorant l'ajuda que li ha donat una empresa ací a Espanya, per a que puga tindre una cama per poder correr i jugar com qualsevol xiquets-ta.

domingo, 1 de noviembre de 2009

LA TARDOR

Aquesta activitat l'he vist en la pàgina web:"IDEES MAGISTRALS" però l'he treballat d'altra manera per adaptar-la als alumnes de 5 anys.

LA CADIRA.


   Assegut a la cadira correctament: esquena recta i recolzada al respatller de la cadira, cames al davant. Ens podem alçar sense cap problema, però si cruzem els braços al davant (com el xiquet del dibuix), ja no ens podem alçar.